Добре дошли в Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
№ 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Китай
Английски
Вашият надежден партньор за решение Eco Pack —— Уенжоу Боссяо
Какви са разликите между платнените чанти и нетъканите чанти

Първо, материалната разлика

Материалът на нетъканата чанта е нетъкан текстил, известен също като нетъкан текстил. Състои се от насочени или произволни влакна. Това е ново поколение екологично чисти материали. Вълнуващо, цветно, евтино, рециклируемо и така нататък. Например, пелетите от полипропилен (pp материал) се използват като суровина и се произвеждат чрез непрекъснат едноетапен метод на високотемпературно топене, предене, полагане и горещо пресоване и навиване. Нарича се плат поради външния си вид и определени свойства.

Материалът на платнената чанта е платно, което е по-плътен памучен плат или ленен плат. Наречен заради първоначалната си употреба за платна. Обикновено се използва гладко тъкане, използва се малко количество кепър и многонишкови нишки се използват за прежди на основата и вътъка. Платното обикновено се разделя на две категории: грубо платно и фино платно. Грубо платно, известно още като брезент, има добра водоустойчивост и се използва за покриване на автомобилен транспорт и открити складове, както и палатки в природата. Финото платно се използва за направата на облекло за охрана на труда и неговите консумативи. След боядисване или отпечатване може да се използва и като материал за обувки, плат за багаж, чанта, раница, покривка, покривка и така нататък. Освен това има гумено платно, екраниращо платно за противопожарна и радиационна защита и платно за хартиени машини.

9-1

Второ, разликата в експлоатационния живот

Материалът на нетъканата торба е полипропилен, който може да се пере многократно, а експлоатационният живот е сравнително по-кратък от този на платнената торба. Платненият материал на платнената чанта е памук или лен, който може да се пере многократно и има относително дълъг живот.


Разлика в цената

Средната цена на нетъканите чанти е около 1 юан; цената на платнените чанти е по-скъпа, като средната цена е над 5 юана за торба.

9-2

Следователно, с оглед на горните разлики, нетъканите чанти са относително по-евтини, а платнените чанти отнемат повече време за използване, но рекламният ефект, произведен от избора на платнени торби или нетъкани торби, е същият, разликата е нищо повече от продължителността на времето, така че какъв материал изберете за персонализиране на рекламната чанта зависи от икономическата сила на вашата компания и рекламния ефект, който искате да постигнете.

Свързани новини

Искате ли да научите повече за Jump Arena?

Задайте въпроса си
Моля напуснете
САЩ
съобщение
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти