Добре дошли в Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
№ 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Китай
Английски
Вашият надежден партньор за решение Eco Pack —— Уенжоу Боссяо
Разликата между ултразвуковите нетъкани торби и обикновените нетъкани торби

Ултразвукова нетъкана торба е екологично чиста нетъкана торба, заварена от ултразвукова машина за заваряване на нетъкан текстил. Най-голямата му характеристика е, че няма никакви конци по тялото си, което е предпочитано от хиляди потребители. Независимо какъв стил имате, тогава каква е разликата между ултразвуковите нетъкани торби и обикновените нетъкани торби и кое е по-добро?

1. Ултразвуковият процес е много по-деликатен от шева. Тъй като ръбовете и ъгловите линии се генерират автоматично от машината според формата, спецификациите са относително еднакви и няма да има счупени фуги и криви шевове.

2. Степента на механизация на ултразвуковите нетъкани торби е по-висока от тази на шиене, процентът на грешки е по-нисък от този на шиене, а разходите за управление и скритите разходи на работниците са по-ниски.

3. При масово производство количеството достига повече от 50,000 XNUMX, себестойността на производството е много по-ниска от цената на шева, а скоростта на производство е по-висока от скоростта на шева.

4. Нетъканите чанти, произведени по ултразвукова технология, чантите и страничните линии на чантата могат да бъдат пресовани с шарки чрез калъпи. Моделите са богати на разновидности, а продуктите са от висок клас и красиви. 

5. The printing adopts automatic screen printing or flexo printing, non-woven roll-to-roll printing, and the printing error is less than 3 mm, which is very different from manual screen printing. The multi-color registration is accurate, avoiding the deviation of manual printing position. Large shift, uneven inking and many other defects. Sixth, the ultrasonic welding handle, that is, the handle and the belt. Compared with seam, it is hot and uniform, beautiful, and weighs heavy. For the same fabric, our Trodat bag-making test results show that the weight is significantly higher than sewing back-and-forth stitches, cross-cuts, etc.


Какво е ултразвукова нетъкана чанта?

Ултразвукови нетъкани чанти, вярвам, че всеки често ги е виждал. Гледайки цялото тяло на чантата, изобщо не можете да намерите нито една нишка, а цялото тяло на чантата е покрито със следи от потискане от машината, а стиловете са различни. Изработена е от ултразвукови нетъкани тъкани. Ултразвукови нетъкани торби, заварени от машина за заваряване на плат.


Принципът на работа на ултразвуковата машина за заваряване на нетъкан текстиле да се използва високочестотна осцилация за предаване на звуковата вълна към заваръчната повърхност на детайла от заваръчната глава и незабавно разтриване на молекулите на детайла, за да достигнат точката на топене на пластмасата, така че да завърши бързото разтваряне на твърд материал и завършете заваряването. Здравината на съединението е близка до тази на цяло парче непрекъснат материал. Докато повърхността на фугата на продукта е проектирана да съвпада, няма абсолютно никакъв проблем с пълното запечатване. 

В сравнение с традиционните иглени телени шевове, той има следните предимства:

1 Използвайки ултразвуково заваряване, няма нужда от игли и конци и проблеми с честата смяна на игли и конци, няма счупени стави или дори счупени игли при традиционните шевове на конци и може да се използва и за текстил. Направете чист частичен разрез и запечатайте. Шевът също играе роля в декорацията. Има силна адхезия, може да постигне водоустойчив ефект, ясно щамповане, а повърхността има триизмерен релефен ефект. Работната скорост е бърза, ефектът на продукта е по-добър, а качеството е гарантирано.

2. Използвайки ултразвукова и специална обработка на стоманено колело, запечатаният ръб няма да се напука, няма да нарани ръба на кърпата и няма феномен на надуване или извиване.

3. Не се изисква предварително подгряване по време на производството и може да работи непрекъснато.

4. Лесен е за работа и не се различава много от традиционния метод на работа на шевната машина. Обикновените шивашки работници могат да го управляват.

5. Ниска цена, 5 до 6 пъти по-бърза от традиционните машини и висока ефективност.

Свързани новини

Искате ли да научите повече за Jump Arena?

Задайте въпроса си
Моля напуснете
САЩ
съобщение
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти