Добре дошли в Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
№ 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Китай
Английски
Вашият надежден партньор за решение Eco Pack —— Уенжоу Боссяо
Разликата между PP нетъкан текстил и PET нетъкан текстил

PP е полипропиленова суровина, тоест полипропиленово влакно, което принадлежи към тънък нетъкан текстил; PET е нова полиестерна суровина, тоест полиестерни влакна, без никакви добавки в целия производствен процес, той е много добър продукт за опазване на околната среда и принадлежи към плътен нетъкан текстил. 

2n

Сравнение на (PP) полипропиленов нетъкан текстил и (PET) полиестерен нетъкан текстил: 

1PP суровините са евтини, а PET суровините са скъпи. Отпадъците от PP могат да бъдат върнати в пещта за повторна употреба, а отпадъците от PET не могат да бъдат върнати в пещта, така че цената на PP е малко по-ниска.

2. Устойчивостта на висока температура на PP е около 200 градуса, докато тази на PET е около 290 градуса. PET е по-устойчив на висока температура от PP.

3. Печат на нетъкан текстил, ефект на топлопреминаване, същата ширина PP се свива повече, PET се свива по-малко, ефектът е по-добър, PET е по-икономичен и разточителен.

4. Опън, напрежение, носеща способност, същото грам тегло, PET е по-голямо от PP сила на опън, напрежение, носимоспособност. 65 грама PET са еквивалентни на теглителната сила, опън и носеща способност на 80 грама PP.

5. От гледна точка на опазването на околната среда, PP е легиран с PP отпадъци, а PET е изцяло нови полиестерни чипове. PET е по-екологичен и хигиеничен от PP.

Свързани новини

Искате ли да научите повече за Jump Arena?

Задайте въпроса си
Моля напуснете
САЩ
съобщение
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти