Добре дошли в Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
№ 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Китай
English
Вашият надежден партньор за решение Eco Pack —— Уенжоу Боссяо
Изолационни чанти

Изолационна торба, торба за лед, чанта за лед, известна още като пасивен хладилник, е вид чанта с висока топлоизолация и постоянен температурен ефект (с ефект на топло през зимата и прохладно през лятото), по-студено, топло и свежо, изработено от висококачествени материали, лесен за носене, подходящ за обичам да го използвам по време на пътувания с кола, ваканционни излети и семейни пикници. Вътрешният слой на продукта е отразяващ изолационен слой от перлен памук и алуминиево фолио, който осигурява добър топлоизолационен ефект. От сега нататък можете да носите ледени напитки, студени напитки и т. н. Примирете се с топлите напитки! Торбата за лед е модерна и красива на външен вид, нов стил, лесна за почистване, сгъваема и удобна за съхранение. Този продукт има и топлоизолационен ефект, като е подходящ и за топлоизолация през зимата. Той е задължителен за живота, пътуването и свободното време.

С подобряването на жизнения стандарт на хората все повече хора избират да пътуват по време на ваканция, за да се отпуснат. Желанието на много родители е да изведат бебетата си със себе си. Въпреки това, топлинното запазване на храната, която носят със себе си, се превърна във важен въпрос. Хранителната изолация на офис служителите също е в центъра на вниманието. Новото поколение млади хора в Китай ще има все по-силно търсене на продукти за изолация на храни. С увеличаването на търсенето на пазара, появата на нови изолационни чанти донесе голямо значение за обществеността. удобство.


Изолационните торбички имат пет основни предимства:

1 Спестете много найлонови торбички и подкрепете опазването на околната среда;

2.Чист и хигиеничен, самата топлоизолационна чанта е водоустойчива и устойчива на масло, а всички материали са изработени от екологично чисти материали, с отлична устойчивост на износване и устойчивост на гънки;

3. Ефектът на запазване на топлината е добър. Когато храната се извади, тя все още е гореща на пара, а цветът и вкусът на храната могат да постигнат желания ефект. По този начин лесно могат да бъдат решени проблемите с работата и храненето на служителите в офиса, а възможността за излизане на пикник също може да се увеличи значително;

4. Самата топлоизолационна чанта е с ниска цена и може да се използва многократно и обикновено се предлага на пазара.

5. Може да се използва за изнасяне в ресторанти, а персонализирани лозунги могат да бъдат отпечатани върху заведенията за вкъщи, за да се увеличи популярността. Има големи и средни топлоизолационни чанти, предназначени за мотоциклети, велосипеди и автомобили, както и спортни раници, ученически чанти, професионални чанти за опаковане на подаръци и продукти и чанти за пазаруване за свободното време. Професионалното развитие все повече и повече може да донесе най-достъпните услуги в живота на хората.


Материал на изолационната торба:

Outer material: double-sided laminated PVC with mesh cloth, waterproof and oil-proof, super tensile strength, friction resistance, and strong wrinkle resistance;Inner material: aluminum foil laminated with non-woven fabric or laminated with 2mm pearl cotton and reinforced with PVC, with 8mm ultra-dense thermal insulation cotton in the middle; support material: bottom hard plastic board; 2cm high-density super-hard extruded plastic board around and at the bottom.


Приложение:

Топлоизолационната чанта не само решава проблема с запазването на топлината на собствената храна на хората за пикници по време на празници, но също така решава проблема с изолацията на храните за офис служители, което напълно защитава здравето на хората, а топлоизолационната кутия се използва за опаковане на обяди и Западна доставка и съхранение на храна. Също така е незаменим артикул в индустрията за бързо хранене.

Свързани новини

Искате ли да научите повече за Jump Arena?

Задайте въпроса си
Моля напуснете
САЩ
съобщение
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти