Добре дошли в Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
№ 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Китай
Английски
Вашият надежден партньор за решение Eco Pack —— Уенжоу Боссяо
Характеристики на полиестерния PET нетъкан текстил

Първо, нетъкан текстил от полиестер (PET) е водоотблъскващ нетъкан текстил, а водоотблъскващите характеристики на нетъканите тъкани са различни в зависимост от теглото на грамовете. Колкото по-голямо и по-дебело е теглото на грам, толкова по-добре е водоотблъскването. Ако по повърхността на нетъкан текстил има водни капчици, водните капчици ще се плъзгат директно от повърхността.


Второ, устойчивост на висока температура. Тъй като точката на топене на полиестера е около 260°C, той може да поддържа стабилността на нетъкан текстил в среда, където се изисква температурна устойчивост. Той е широко използван в термотрансферен печат, филтриране на трансмисионно масло и някои композитни материали, които изискват устойчивост на висока температура.


Трето, полиестерният (PET) спанбонд нетъкан текстил е нишки от нетъкан текстил, отстъпва само на найлоновия спанбонд нетъкан текстил. Неговата отлична здравина, добра въздушна пропускливост, устойчивост на опън и разкъсване и свойства против стареене са използвани от все повече хора в различни области. 


Четвърто, полиестерните (PET) спанбонд нетъкани тъкани също имат много специално физическо свойство: устойчивост на гама лъчи. Тоест, ако се прилага към медицински продукти, той може да бъде директно стерилизиран с гама лъчи, без да се разрушават неговите физически свойства и стабилност на размерите, които са физическите свойства, които полипропиленовите (PP) спанбонд нетъкани тъкани нямат.

Свързани новини

Искате ли да научите повече за Jump Arena?

Задайте въпроса си
Моля напуснете
САЩ
съобщение
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти