Добре дошли в Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
№ 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Китай
English
Вашият надежден партньор за решение Eco Pack —— Уенжоу Боссяо
Въведение

Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD. е създадена през 2015 г. Това е професионален производител, който се специализира в различни видове екологично чисти пазарски чанти, като нетъкани торби, PP тъкани торби, хладилни чанти, промоционални чанти, памучни чанти и др. 7 години. Нашата компания получава сертификат ISO9001:2020. Нашите чанти са най-добрият избор за подаръци, опаковки и пазаруване.

Wenzhou Босяо разположен в град Longgang, Уенжоу, Китай. Имаме 150 професионални и опитни работници. Имаме над 63,000 10 квадратни фута площ. можем да постигнем XNUMX милиона торби месечен производствен капацитет.

Wenzhou Босяо не само се фокусира върху производството на чанти от PP нетъкани и нетъкани материали, но също така разширихме нашата производствена гама до RPET нетъкани, PLA нетъкани, платно, миеща се занаятчийска хартия, tyvek материали. Продуктите са водоустойчиви, рециклируеми, многократно използвани и екологични и се използват широко за пазаруване, реклама, опаковане на дрехи, пътувания и промоция.

Ние имаме богат опит в OEM & ODM услугата, можем да персонализираме всички видове на вашите нужди, включително материали, размер, лого и тегло. Имаме независим отдел за контрол на качеството, можем да гарантираме доставка на висококачествени чанти на всеки клиент навреме. ние можем да предоставим напълно еко решение за опаковане за вас.

Поддържайте иновациите за екологична отговорност и устойчивост

Обръщаме повече внимание на опазването на околната среда и харчим много ресурси, за да създадем ново еко пакетно решение за нашите клиенти. Ние успешно стартираме автоматичната линия за производство на нетъкани торбички RPET и също така стартираме PLA биоразградими нетъкани торби, можем да доставим висококачествена нетъкана торба RPET и PLA нетъкана торба бързо и на конкурентна цена.

Бихме искали горещо да приветстваме всички клиенти и компании от цял ​​свят да изградят сътрудничество с нас. Нека използваме екологични чанти заедно, за да намалим замърсяването с бяло и да защитим нашата земя.

Вашият партньор за решение за еко пакет-Уенжоу Босяо

Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Семинар
Моля напуснете
САЩ
съобщение
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти